Skip links

Asgjë nuk i bashkon njerëzit më shumë se sa ushqimi i mirë.

REZERVO TAVOLINËN

Radavc R106, Pejë

Pamje 360 shkallë
Tradicional

Një restaurant i vërtetë
në Pejë.

Restaurant Anës Drinit ndodhet në rrugën R106 Pejë, me lokacion Radac. Karakteristikë e këtij restauranti është që në 500m largësi gjendet edhe burimi i drinit të bardhë dhe shpella e Radac-it. Nga restauranti është punuar edhe shtegu për këmbesor që shpie drejt burimit dhe shpellës. Ky shteg u emërua me emrin “Shtegu i Shendetit”.

Since

Përjetoni kulturën e ushqimit.

anes-drinit

KOMODITET

Një darkë e bukur për një takim të përkryer

USHQIM SPECIAL

Menu speciale për mëngjes dhe darkë

Anes Drinit

IDEAL

Vend ideal për darkë familjare

KËNAQËSI

Shijojeni kënaqësinë e ushqimit

Ushqimi

Ne besojmë në kualitet.

Ushqime të përgatitura me kënaqësi.

Ne besojmë në kualitet dhe ju sjellim ushqime të freskëta drejt e në tryezën tuaj.

Deserte (ëmbëlsira)

Pas një darke të shijshme i vie radha një deserti të mrekullueshëm të përgatitur nga ne.

Çfarë thonë mysafirët tonë për ne

Na Kontaktoni

Rezervo një tavolinë

Na gjeni tek:

+383 44 219 402
Restaurant në Pejë/Radavc ,
Radavc, R106, Pejë, Kosovë

E Hënë — E Diele: 08:00 – 22:00